tour-de-change
Tour-de-change-motionsloeb-for-kvinder-elsker-at-cykle
tour-de-change

Starttidspunkt
Tour de CHANGE starter kl. 10.00.
Rytterne bliver sendt afsted i grupper af ca. 75 personer.
Deltagere på 106 km ruten starter først. Ruterne er skiltet hele vejen rundt

Deltagelse

  • Tour de CHANGE køres som et motionsløb, hvor der lægges vægt på den gode oplevelse, men med Sportstiming som partner vil der også være tidtagning.
  • Vi cykler motionsløb på skiltet ruter og følger færdselsloven og udviser respekt for de bilister og andre cykelister vi kommer til at dele vejen med.
  • Hvis du/I vil cykle sammen i et hold i samme startsgruppe, skal du/I huske at skrive jeres holdnavn i tilmeldingen.
  • Man kan tilmelde flere samtidigt.
  • Hver startgruppe vil have en størrelse på ca. 50 ryttere.

Ansvar

Vi gør opmærksom på, at du ved tilmelding til Tour de CHANGE accepterer vores handelsbetingelser. Det betyder bl.a. at du accepterer, at en aflysning af løbet på løbsdagen ikke medfører tilbagebetaling af startgebyr, hvis aflysningen sker som følge af vejrforhold eller andre hændelser, der er ude af arrangørens hænder, f.eks. force majeure eller myndighedspåbud.
Du vil i stedet blive tilbudt deltagelse i et passende erstatningarrangement. Ved evt. aflysning før løbsdagen grundet Covid-19 eller force majeure accepterer du endvidere, at der kun sker delvis tilbagebetaling eller deltagelse i passende erstatningsarrangement.

Alle ryttere, der deltager, skal opholde alle de sædvanlige færdselsregler på vejen og køre sikkert. Tour de CHANGE påtager sig intet ansvar for noget, der måtte opstå under turen, og alle ryttere erindres om, at de deltager helt og holdent på egen ansvar.

Vi vil løbende op mod løbet opdatere denne side med yderligere informationer omkring ruter, sikkerhed, tidsskema, praktik mv.

 

SPONSOR:

CHANGE Lingerie